Author Topic: Notifications for personal messages  (Read 3862 times)

Talia

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 2682
  • Muahahahaha
on: December 08, 2010, 08:42:51 PM
I no longer seem to be recieving email notifications for personal messages. They are not in my spam folder. I have changed no settings - "notify by email" is still set to always.

Anyone else having this problem? Thoughts..?



eytanz

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 6109
Reply #1 on: December 08, 2010, 08:44:53 PM
Same here, actually - it's been this way at least since August.



Heradel

  • Bill Peters, EP Assistant
  • Hipparch
  • ******
  • Posts: 2938
  • Part-Time Psychopomp.
Reply #2 on: December 08, 2010, 08:48:37 PM
The forum software is up to date, it may be an issue with the databases. The 2.0 version of SMF should be out shortly, I think any major attempts at repair will likely wait for that.

I Twitter. I also occasionally blog on the Escape Pod blog, which if you're here you shouldn't have much trouble finding.


kibitzer

  • Purveyor of Unsolicited Opinions
  • Hipparch
  • ******
  • Posts: 2228
  • Kibitzer: A meddler who offers unwanted advice
Reply #3 on: December 09, 2010, 01:55:48 AM
I don't either. Also, when I try to post messages, the forum often ends up posting 4-5 copies.


Zorag

  • Matross
  • ****
  • Posts: 160
  • Well, kiss my...
    • Beef Beer And Poker
Reply #4 on: December 09, 2010, 05:23:08 PM
I use the same version of SMF on my boards and we are not having any problems with notifications.  We may have different packages installed, though.  If you want, I can ask the administrator about it.

Come say hi over at the Beef Beer And Poker forum.


kibitzer

  • Purveyor of Unsolicited Opinions
  • Hipparch
  • ******
  • Posts: 2228
  • Kibitzer: A meddler who offers unwanted advice
Reply #5 on: December 11, 2010, 05:35:53 AM
I use the same version of SMF on my boards and we are not having any problems with notifications.  We may have different packages installed, though.  If you want, I can ask the administrator about it.

There's so many things could be causing it -- traffic, size of hosting machine, database locks. Really difficult to pin down unless it's there in the SMF forums. ACtually that's a thought! I'll go check...


kibitzer

  • Purveyor of Unsolicited Opinions
  • Hipparch
  • ******
  • Posts: 2228
  • Kibitzer: A meddler who offers unwanted advice
Reply #6 on: December 11, 2010, 05:44:13 AM
FWIW...

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=376703.0

I'd be happy to help track it down but:
(a) I assume EA already has sufficient technical acumen and
(b) it'd require admin access to the forum and the machine on which it runs which I realise is pretty damn unlikely.

Anyways, just saying.