Author Topic: Forum Pages Loading Slowly  (Read 3793 times)

Varda

  • Rebound
  • Hipparch
  • ******
  • Posts: 2710
  • Definitely not an android.
on: February 05, 2014, 11:18:00 PM
Anyone else having trouble loading pages on the forum right now? For the past two days now, it's been taking several minutes for a page to load. My husband is having the same problem, and it only seems to be affecting pages on the EA forums rather than other stuff on the 'net.

Medical Microfiction: Stories About Science
http://rckjones.wordpress.com


lowky

  • Hipparch
  • ******
  • Posts: 2717
  • from http://lovecraftismissing.com/?page_id=3142
Reply #1 on: February 06, 2014, 04:32:33 AM
been getting 502's the last two days.  


Alasdair5000

  • Editor
  • *****
  • Posts: 1022
    • My blog
Reply #2 on: February 06, 2014, 10:35:35 AM
Yeah, there's yet another server side issue. It's affecting everything as near as we can tell from the main pages to the forum to the hightail box we use to drop raw narration into. It's being dealt with but it'll be a few days yet.

As an aside, we're all as heartily pissed off with this as everyone else. The first steps are being taken towards a full server migration and changes to tech support that means this should be dealt with much faster. It's taking a while, when does any thing not, right? But we'll get there.



Unblinking

  • Sir Postsalot
  • Hipparch
  • ******
  • Posts: 8729
    • Diabolical Plots
Reply #3 on: February 09, 2014, 11:06:38 PM
Yay the forum seems to be running at expected speeds again!  I tried to visit last week, but the load times too so long that my usual daily forum visit got me to maybe one thread instead of reading all the new story posts.